La Forca

Author: Giuseppe Briganti
Editor: Giuseppe Briganti
ISBN: 6050367213
Size: 11,79 MB
Format: PDF, Mobi
Read: 711
Download

Lo strano caso degli appesi di febbraio. Dopo essersi imbattuta in una forca apparsa dal nulla nella piazza del paese, Lina Serena, donna dall'unghia leopardata, fugge nella notte inseguita da una belva feroce. Chi è l'uomo dalle scarpe assolutamente demodé che penzola dalla forca fantasmatica in quella gelida notte di febbraio? La gente si interroga sul mistero, mentre un sinistro aroma di fragole aleggia nell'aria. La forca è a caccia di nuovi ospiti.

La For A De L Optimisme

Author: Luis Rojas Marcos
Editor: Grupo Planeta Spain
ISBN: 8499303218
Size: 16,12 MB
Format: PDF, ePub, Mobi
Read: 780
Download

L'optimisme és una força molt potent, capaç d'influir de manera positiva en tots els àmbits de la nostra vida. Per això, aprendre a sentir i pensar en positiu és una inversió summament profitosa, que multiplica les possibilitats de viure sans i feliços. En aquest llibre, el psiquiatre Luis Rojas ens detalla quins són els ingredients que diferencien una predisposició optimista d'una de pessimista, explora les forces que conformen el nostre temperament, identifica els verins més nocius per a l'optimisme i descriu estratègies de provada eficàcia per fomentar una actitud positiva davant la vida.

La Piet E La Forca Storia Della Miseria E Della Carit In Europa

Author: Bronislaw Geremek
Editor:
ISBN: 9788842045977
Size: 14,43 MB
Format: PDF, ePub
Read: 465
Download


La For A De La Feblesa

Author: Francesc Torralba
Editor: Grupo Planeta Spain
ISBN: 8484374610
Size: 14,28 MB
Format: PDF, ePub
Read: 827
Download

Com afrontem la feblesa?Per què ens inquieta reconèixer que som vulnerables?Què és el que ens fa forts?De la mateixa manera que la consciència de la pròpia ignorància és l'únic camí cap a la saviesa, el reconeixement de la feblesa ens fa forts i ens fa grans. Viure la condició humana vol dir assumir les nostres limitacions i afrontar les contrarietats.Si la nostra vida fos una passejada per un itinerari marcat, sense cap incertesa, potser no ens sentiríem febles, però la nostra llibertat, seria una fal·làcia i la vida deixaria de tenir sentit.

El M Tode

Author: Phil Stutz
Editor: ROSA VENTS
ISBN: 8401353882
Size: 13,40 MB
Format: PDF, Kindle
Read: 743
Download

Un llibre trencador sobre el desenvolupament personal que presenta quatre eines que, usades correctament, provoquen un canvi dinàmic immediat i una comprensió més profunda de la complexitat de la condició humana a llarg termini. Pors, angoixes, gelosia... Els teus problemes no són insuperables. N'hi ha prou amb disposar dels instruments adequats.. i El mètode per saber fer-los servir. A través de cinc eines dinàmiques i pràctiques, els terapeutes Phil Stutz i Barry Michels han creat EL MÈTODE que dóna a les persones el poder per ser protagonistes actius de la seva transformació personal i convertir les pors i les ansietats en oportunitats de canvi. Al llarg d'aquest procés de transformació personal el lectors trobaran el coratge, i adquiriran la disciplina, per millorar els seus dots comunicatius i desenvolupar la seva creativitat. Tots els obstacles desapareixeran. Durant anys Stutz i Michels han ensenyat aquestes tècniques als seus pacients, però ara amb EL MÈTODE, aquestes eines poderoses i revolucionàries són a l'abast de tots els lectors que vulguin descobrir el potencial que tots posseïm. EL MÈTODE revolucionari que ofereix solucions ràpides als problemes que ens bloquen.

La For A De La Compassi

Author: Daniel Goleman
Editor: Editorial Kairós
ISBN: 8499884555
Size: 16,91 MB
Format: PDF, ePub, Docs
Read: 272
Download

Durant dècades, el Dalai Lama ens ha guiat pel camí de la compassió i ens ha ensenyat a cultivar la nostra vida interior. Amb l’ajuda del seu amic el periodista i psicòleg Daniel Goleman, en aquest llibre tan amè, Sa Santedat ens explica com dirigir la nostra energia compassiva cap a l’exterior. I és que la ciència de la compassió té el poder de: - acabar amb forces socials destructives com la corrupció i els prejudicis; - invertir la tendència cap a la desigualtat mitjançant la transparència; - substituir la violència pel diàleg; - contrarestar el binarisme “nosaltres/ells” reconeixent la unicitat humana; - crear nous sistemes econòmics que funcionin per a tothom; - dissenyar una educació que ensenyi empatia, domini d’un mateix i ètica. El món necessita amb urgència la nova lucidesa que Daniel Goleman ha sabut destil·lar de l’extraordinari missatge espiritual, social i polític del Dalai Lama.

Otegi I La For A De La Pau

Author: Antoni Batista
Editor: Edicions La Campana S.L.
ISBN: 8416457123
Size: 19,60 MB
Format: PDF, Docs
Read: 625
Download

«En aquestes pàgines hi ha un Arnaldo Otegi tal com jo honestament el veig a partir del meu tracte amb ell i amb la gent que li és propera, complementat amb el seguiment periodístic que vaig fer durant vint-i-cinc anys en la meva corresponsalia política al País Basc. El meu punt de vista, català i per tant ni basc ni espanyol, m’ha permès sempre observar el conflicte des d’una distància crítica. He tractat molt Arnaldo Otegi. Conservo innombrables notes de les meves trobades amb ell i deu hores de converses enregistrades. He comptat que, sumant els vuit llibres sobre el País Basc que he escrit, hi té 156 referències; i que, entre el 1998 i el 2004, surt 2.926 vegades a les meves cròniques i entrevistes. No és perquè sí: Arnaldo Otegi és la força de la pau.» Antoni Batista «Rara avis excepcional, les cròniques honrades d’en Batista sobre el conflicte basc, enmig d’una guerra i en moments duríssims, eren aire net no contaminat, anaven sempre contra corrent. Ajudaven a comprendre un conflicte gravíssim, et feien qüestionar el teu parer i la teva mirada i fitaven lluny, sempre molt més lluny, per albirar un altre demà resolutiu. Tota una generació estem amb deute amb Batista per haver-nos ajudat a pensar.» David Fernàndez (autor del pròleg)

La For A De La Gravetat

Author: Francesc Serés
Editor:
ISBN:
Size: 13,18 MB
Format: PDF
Read: 355
Download

«Eres dempeus damunt del billar, tot el feltre esquinçat, llançant les boles contra el mirall de darrere de la barra, encara sento petar les ampolles i l'olor dels licors que regalimaven i esquitxaven per tot arreu, el soroll de les boles que rebotaven per terra, mai no t'havia vist així d'enfadat, fins i tot semblava que la ràbia t'havia dotat d'una mena de destresa improvisada, com si ho haguessis fet tota la vida.» Des de la costa fins a les planes de l'interior, del Delta cap als Pirineus per la Terra Alta, de les darreres colònies industrials a la Barcelona olímpica, des dels anys setanta fins ahir. Caçadors de llamps, operaris, piròmans i remeieres, personatges sen¬se biografia que empenyen el realisme al caire de l'irreal. Els disset contes, aquestes disset fàbules de Francesc Serés narren i descriuen les vivències d'un mateix protagonista: el país, aquest país.» El llibre ha rebut el Premi Nacional 2007 i el Premi Serra d’Or 2007.

La For A Dels Moviments Socials

Author: Pedro Ibarra
Editor: PUBLICACIONS UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI
ISBN: 8469700987
Size: 12,96 MB
Format: PDF, ePub
Read: 838
Download

La col·lecció Visions d’Amèrica Llatina ofereix de manera compartida un coneixement crític, real i formatiu, i té la voluntat de sensibilitzar a les dones i els homes del futur més pròxim en el sentit que l’obtenció i l’administració dels recursos de la terra ha de respectar els valors humans i mediambientals reconeguts en els protocols internacionals, valors que garanteixen que els éssers humans i tots els éssers vius podran continuar habitant aquesta terra.

Essential 25000 English Catalan Law Dictionary

Author: Nam H Nguyen
Editor: Nam H Nguyen
ISBN:
Size: 10,90 MB
Format: PDF, ePub, Mobi
Read: 759
Download

a great resource anywhere you go; it is an easy tool that has just the words you want and need! The entire dictionary is an alphabetical list of Law words with definitions. This eBook is an easyto- understand guide to Law terms for anyone anyways at any time. un gran recurs on vagis; és una eina fàcil que només té les paraules que desitgeu i necessiteu. Tot el diccionari és una llista alfabètica de paraules de dret amb definicions. Aquest llibre electrònic és una guia fàcil d'entendre als termes de la llei per a qualsevol persona de totes maneres en qualsevol moment.